LOGA Z MZ

Szanowni Państwo!

Na zlecenie Ministerstwa Zdrowia, rozpoczynamy realizację kursów dla  pracowników podmiotów leczniczych w zakresie m. in. prowadzenia dokumentacji medycznej. Kursy są realizowane w ramach projektu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020.

Kursy są całkowicie bezpłatne i odbywaja się on-line. Uczestnicy kursu otrzymają własny skrypt szkoleniowy w formie papierowej oraz pendrive, długopis, notes i ekologiczną torbę.

Głównym celem kursu jest podniesienie kompetencji oraz profesjonalizacja osób pracujących z dokumentacją medyczną w podmiotach leczniczych. Dzięki opracowanemu przez ekspertów programowi kursu pracownicy poszerzą i usystematyzują wiedzę w zakresie:

• prowadzenia dokumentacji medycznej,
  • prawa i organizacji ochrony zdrowia,
  • podstawowych umiejętności organizacji pracy (w tym zarządzania),
  • wykorzystania systemów bazodanowych i rejestrów,
  • ochrony danych osobowych
  • a także nabędą umiejętności psychologicznych i społecznych w zakresie relacji z pacjentem i komunikacji w zespole.

Najbliższa edycja kursu rozpoczyna się 25 czerwca 2022 r.

Szczegółowe harmonogramy zajęć załączamy poniżej!

Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem i wypełnienia formularza rekrutacyjnego oraz klauzuli informacyjnej:

FORMULARZ REKRUTACYJNY (dokument obowiązkowy do przesłania)

KLAUZULA INFORMACYJNA (dokument obowiązkowy do przesłania)

REGULAMIN REKRUTACJI

REGULAMIN SZKOLEŃ

PROGRAM KURSU

WZÓR CERTYFIKATU

HARMONOGRAM WSZYSTKICH EDYCJI

HARMONOGRAM_EDYCJA 27.01.2022

HARMONOGRAM_EDYCJA 06.03.2022

HARMONOGRAM_EDYCJA 19.03.2022

HARMONOGRAM_EDYCJA 09.04.2022